tiistai 28. elokuuta 2012

Aika.

Ajanvaraus ja neuvonta ma ja to klo 13 - 14.30, ti ja pe klo 8.30 - 10.

Niin varmaan. Maanantaina automaatti ilmoitti että ovat suljettuna ja tänään en päässyt läpi ollenkaan. Vaikeaksi on tehty ehkäisy yli 22-vuotiaalle kapselia käyttävälle. Onneksi viime vuonna sain tarkastuskäynnillä jo uuden reseptin, sillä jos tässä vaiheessa alkaisi vasta reseptiä kysellä, voisi mennä ihan liian pitkään ennen kuin pääsen gynekologin vastaanotolle vaihtamaan kapselini.

Pian on siis edessä taas 3 vuotta vapaaehtoista lapsettomuutta. Biologista lapsettomuutta koko loppuelämä, mutta lapsettomuutta... Niin, ehkä sitäkin loppuelämä. Toivon että ei.

Etsin edelleen töitä. Kummallekin meistä on selvää, ettei meistä voi tulla adoptiovanhempia ennen kuin minäkin saan vakityön. Ja välillä tuntuu ettei aikaa ole tarpeeksi. Minä olen jo 26-vuotias, mies 32. Mitä jos en löydä töitä, ennen kuin meistä tulee liian vanhoja adoptoimaan alle 2-vuotias lapsi? Ei nyt siis kummallakaan ole se 45 vuoden raja vielä oikeasti lähellä, mutta kun kaikki vie aikaa. Neuvonta, sinne jonotus, luvan odotus, lapsen odotus... Minusta tuntuu, kuin aika loppuisi kesken.

En saa varattua aikaa, jotta lapsia ei tulisi mielle luonnostaan mutta koen aikaa juoksevan hukkaan joka päivä, kun emme ole aloittaneet adoptioprosessia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti